In UE daca faci parte din gasca care trebuie poti fi si extremist: Elmar Brok, eurodeputat PPE a propus … amprentarea imigranţilor.

brok1-200x200Elmar Brok, colegul Monicai Macovei si al lui Cristian Preda, propune o masura extremista pentru imigiranti: amprentarea. In mintea lui creata, Brok crede ca asa ar fi identificati mai usor cei care incearca sa ajunga in Germania pentru asistenta sociala si nu  pentru a munci.

Nu m-ar mira sa mai apara vreun buimac care sa ceara insemnarea cu fierul incins a imigrantilor, ca la vite, sau plantarea dupa ureche a unor cip-uri ca la caini, ori plimbarea lor prin pietele publice pentru a fi batuti cu rosii de catre “lumea civilizata”.

Va imaginati ce s-ar fi intamplat daca un roman ar fi facut o astfel de declaratie? Cum am fi fost desfiintati ca natiune?

Dar fiind vorba de un eurodeputat german, coleg cu doamna Merkel … lucrurile stau total diferit.

Ati auzit-o pe Monica Macovei zbierand in PE pentru a-i apara pe romani? L-ati auzit pe impostorul de la Cotroceni murmurand ceva despre enormitatea asta? NU.

Pentru ei e mult mai usor sa-ti discreditezi poporul, sa torni minciuni despre Romania si sa o pui la picioarele celor care te ajuta sa-ti atingi scopurile personale.

Ce conteaza pentru ei ca romanii sunt umiliti daca ei isi pastreaza privilegiile? Pentru ei nici un compromis nu este prea mic atunci cand e vorba de pastrarea privilegiilor personale.

Neauzind de individul asta, Brok, pana acum, am cautat pe net. Si dau aici un exemplu din ce am gasit: “Elmar Brok, amprentatorul romanilor, a intervenit in Justitie pentru a apara MISA si pe Bivolaru”.

Enormitatea spusa de Elmar Brok, eurodeputat PPE, este o mare rusine pentru Parlamentul European. Unde sunt oficialii europeni care anul trecut se amestecau in treburile interne ale Romaniei? Acum tac pentru ca fac parte din aceeasi gasca cu individul asta Brok?

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s