Fara EL nimic nu merge

Dupa sedinta CSAT de ieri, impostorul de la Cotroceni a spus aceleasi lucruri pe care le maraie de vreo zece ani de zile: toti sunt niste nepriceputi, nestiutori, doar EL este atotstiutor, doar EL este cheia „solutionarii” tuturor problemelor.

Ce se va face acest popor roman fara EL, cand nu va mai fi ilegitim la Cotroceni? Cine le va spune ce e bine si ce e rau? Cine le va mai aduce „bunastarea” taiandu-le salariile si pensiile? Cine le va mai explica cum e cu justitia, cu agricultura, cu economia, cu sanatatea, cu invatamantul?

Cine se va mai ocupa de Flota, cine isi va mai da casa singur, cine isi va mai trimite beizadeaua agramata in PE, cine isi va mai face beizadeaua notar de „succesuri”, cine va mai fi la Nana mare mosier? Cine? Cine?

Va fi vai si amar de bietul popor roman cand nu va mai fi calauzit de Marele Conducator?

Cat de nerecunoscatori pot fi cei care nu-l vorbesc de bine pe Marele Conducator? Cat de ingrati sunt cei care il impiedica pe Marele Conducator sa ne intoarca in „Epoca de Aur”… 

 

 

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Fara EL nimic nu merge

  1. Joel zice:

    Are dreptate Alex cand vorbeste de coabitare. Daca indivizii astia de acum isi faceau treaba pentru care au fost votati, adica sa ne scape de individul de la Cotroceni, acum poate scapam macar de scandal. Asa va fi o veselie pana i se termina mandatul: scandal si circ televizat.

  2. Alex zice:

    Cine l-a ajutat pe individ sa-si bata joc in continuare de romani? Cine coabiteaza cu el?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s