Despre ipocritii de ieri si tradatorii de azi

basescu_bocMereu sluga, Emil Boc vrea sa demonstreze  ca nu poate sa treaca de faza asta. Cand Frunzaverde pleca din PDl, in urma cu doi ani, Emil Boc, gatuit de emotie, statea sprijit de microfoane si ingaima printre sughituri: „un pedelist adevarat nu isi vinde sufletul, iar casa parinteasca nu se vinde niciodata”.

Bai esti nebun? Ai fi zis ca omul asta chiar are sentimente de om.

Si ce sa vezi ieri? Un Emil Boc care da foc casei parintesti si isi vinde si familia: anunta ca s-a inscris intr-o miscare „statuta” si nasita de un ilegitim impostor pe banii romanilor.  O sluga care vrea sa alerge la stapan sa-i pupe mana si picioarele.

O fi uitat Emil Boc cine i-a nasit sfarsitul ca prim ministru? O fi uitat Emil Boc cine l-a compromis definitiv in ochii romanilor in timp ce arunca miliarde de euro catre o blonda la fel de isteata ca si beizadeaua propulsata in PE?

Saracul Emil Boc, tristul si compromisul Emil Boc, alege iarasi sa mearga pe mana celui care i-a sacrificat pe toti cei care i-au fost alaturi, doar pentru a-si promova rebuturile politice: o blonda si o beizadea agramata.

 

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Despre ipocritii de ieri si tradatorii de azi

  1. Iris zice:

    Ce-aveti cu bietul om? Face si el cat il duce capul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s