Buimacul vrea caimacul

basesculCazul Lukoil a fost un bun prilej de scandal pentru buimacul din Deal. Ieri, a iesit iar la TV sa mai spuna niste trasnai, niste aiureli. A vrut sa para iarasi zmeu, paraleu. Dar nu e decat un biet pigmeu. Un buimac… disperat sa mai ia ceva procente in campania electorala pentru pupila lui. Nu a avut curajul sa ia niste masuri de la nivelul functiei pe care o ocupa ilegitim si a venit la TV sa se zborseasca la o companie privata care l-a sponsorizat la greu in trecut. A mai batut campii si cu niste atacuri la… tot ce si-a amintit ca l-ar fi suparat pe bravul, maretul conducator.

Nu cred ca ar trebui tolerat ce fac cei de la Lukoil. Pare santaj de la o posta. Dar iesirea necontrolata a buimacului din Deal poate fi incadrata doar la delir, nicidecum la o reactie de presedinte(normal) de tara.

Cred ca si Victor Ponta a dat cu bata in balta. Reactiile sale in cazul Lukoil mi se par ciudate, nepotrivite. Ce ne face sa intelegem primul ministru? Ca unii sunt mai egali decat altii in fata legii? Nu am auzit sa scoata vreun cuvant atunci cand se punea sechestru pe companii romanesti, tot cu mii de angajati. Iar in cazul acestor companii romanesti, evaziunea era mult mai mica decat ce spun procurorii despre cazul Lukoil.

Oare cat mai dureaza bataia asta de joc?

 

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Buimacul vrea caimacul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s