Jaful de la ANRP

fraude-furturi-si-coruptie-in-romaniaCeea ce romanii au vazut de ani de zile, ceea ce presa a prezentat ani in sir, este „descoperit”, in sfarsit, si de institutiile statului. Dosarele cu talharii si hotii curg pe banda rulanta, au „explodat” sertarele in care au fost tinute ani de zile.

Talharii basisti furau pe capete cand taiau salariile si pensiile romanilor. Jaful prezentat acum, cu dosare, de la ANRP este o dovada clara. Daca tot ni se arata talharii basisti „executanti” sa ni se arate si sforarii care au creat acest sistem ticalosit mafiot.

Cine a dat legea care a permis un asemenea jaf? Cine a creat parghiile pentru asemenea talharii? Am auzit multi parlamentari care faceau trimitere la o lege a Monicai Macovei din 2005, care vorbeau despre cum regimul mafiot al lui Traian Basescu a avut grija sa-si creeze parghiile pentru hotie imediat cum a venit la putere in 2005. Lucrurile astea nu se fac auzite de catre institutiile statului abilitate?

Si cum au permis institutiile statului care trebuiau sa vegheze  la respectarea legii sa se fure ca in codru atata amar de vreme?

Acest articol a fost publicat în Politica cu polemica și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Jaful de la ANRP

  1. Florin zice:

    Toti au fost in cardasie, iar acum incearca sa scape cine poate. Papusarii din umbra nu vor fi atinsi de nimeni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s